Vă puteți programa telefonic, prin e-mail sau Messenger.
Pacienții programați au prioritate!

Avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru efectuarea de analize medicale. Putem prelua bilete de pe tot teritoriul țării, precum și de la C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

Servicii medicale

Specialități:

MEDICINĂ INTERNĂ

CARDIOLOGIE

OFTALMOLOGIE

PSIHIATRIE

NEUROLOGIE

NEUROPSIHIATRIE

CHIRURGIE GENERALĂ

OTORINOLARINGOLOGIE

ORTOPEDIE TRAUMATOLOGIE

ECOGRAFIE GENERALĂ

HOMEOPATIE

MEDICINA MUNCII

LABORATOR CLINIC șI MICROBIOLOGIE

LABORATOR PSIHOLOGIC (teste psihologice pentru șoferi amatori și profesioniști)

Investigații:

ELECTROCARDIOGRAFIE

ECOGRRAFIE GENERALĂ (abdomen, pelvis) clic pentru detalii

ECOGRAFIE CARDIACĂ clic pentru detalii

ELECTROENCEFALOGRAMĂ

PROBE FUNCțIONALE RESPIRATORII SPIROMETRIE

OSCILOMETRIE

AUDIOMETRIE

BIOPTRON

Tratamente:

FIZIOTERAPIE

TERAPIE CU LASER MEDICAL clic pentru detalii

SPĂLĂTURĂ AURICULARĂ

Important

efactuăm controlul medical periodic (anual) al angajaților din intreprinderi

eliberăm fișe control medical M.A.I.

eliberăm fișe angajare

Avizare medicală și psihologică a personalului cu responsabilități în siguranța transporturilor (agreați conform Ordinului MT / MS nr. 1151/1752/06.09.2021) clic pentru detalii

Curs igienă

Cursul de igienă asigură însușirea noțiunilor fundamentale în acest domeniu. Conform legislației muncii, este obligatoriu o data la 3 ani (pentru personalul anumitor agenți economici, în funcție de domeniul în care își desfășoară activitatea).

Structură curs de igienă

Modul 1 - Nivelul I – Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calității, șefilor de secție, de producție, etc., din unitățile cu profil alimentar și din unitățile de alimentație publică și colectivă; Nivelul II - Instruirea operatorilor din industria alimentară și din unitățile de alimentație publică și a vânzătorilor din unitățile cu profil alimentar; Nivelul III - Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar și din unitățile de alimentație publică și colectivă.

Modul 2 Instruirea personalului din unități care prestează servicii de curățenie: B1 - în unități de asistență medicală; B2 - în colectivități de copii și tineri; B3 - în unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.); B4 - în cabinete de înfrumusețare corporală, piercing si tatuaj;

Modul 3 – - Instruirea personalului din unități care prestează servicii în domeniul apei destinate consumului uman: producția și distribuția apei potabile și apa din fântânile publice, producția apei îmbuteliate.

Modul 4 Instruirea personalului din unități care prestează servicii pentru spatii in care au loc activități de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportive, precum și servicii pentru tratarea și dezinfecția apei din bazine de înot și piscine.

Modul 5 - Nivelul I – Instruirea personalului din unități care prestează servicii de tratament și machiaj cosmetic, epilare, frizerie, coafură și bărbierit, reglementate prin ordinul nr. 1136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporala; Nivelul II - Instruirea personalului din unități care prestează servicii de manichiura si pedichiura, reglementate prin ordinul nr. 1136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporala; Nivelul III - Instruirea personalului din unități care prestează servicii de piercing, tatuaj, micropigmentare, reglementate prin ordinul nr. 1136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporala.

Modul 6 - Nivelul I – Instruirea personalului din unități care prestează servicii de dezinfecție; Nivelul II - Instruirea personalului din unități care prestează servicii de dezinsecție și deratizare.

Descarcă

Fișă medicală mică A5. (pentru angajare, liberă practică, rezidențiat, agent securitate fără armă, etc., se tipărește în două exemplare, față-verso)

Fișă medicală conducători auto amatori. (se tipărește în două exemplare, față-verso, și va fi însoțită adeverința de boli cronice și neuropsihice eliberată de medicul de familie)

Adeverință șoferi profesioniști.

Fișă medicala port-armă.

Fișele medicale pentru școala de șoferi, schimbarea permisului de conducere, angajare, drept de liberă practică, atestat taxi, permis port armă, etc. le puteți obține AICI în cel mai rapid mod. De LUNI până VINERI, se întrunește comisia de medici care vă va examina și vă va da rezultatul pe loc, cu condiția să aveți adeverința de la medicul de familie.